OTT Movies And Series: ओटीटी पर इस हफ्ते ‘इंडियन पुलिस फोर्स’ के साथ धमाल मचाएंगे, देखिए रिलीज हो रहे ये शोज और फिल्में

OTT Movies and Series This Week: इस हफ्ते, सिनेमाघरों में पंकज त्रिपाठी की फिल्म “मैं अटल हूं” रिलीज होने जा रही है, जबकि बहुप्रतीक्षित वेब सीरीज “इंडियन पुलिस फोर्स” जिसमें रोहित शेट्टी ओटीटी डेब्यू कर रहे हैं, भी आ रही है। इस सीरीज के अलावा इस हफ्ते अंग्रेजी और हिंदी भाषा में कई दिलचस्प सीरीज और फिल्में भी देखने के लिए उपलब्ध होंगीं।

Indian Police Force on Prime Video. Photo- Instagram

यहाँ इस हफ्ते होने वाले ओटीटी रिलीज़ :

कॉफी विद करण सीजन 8

  • रिलीज़ तिथि: 18 जनवरी
  • ओटीटी प्लेटफॉर्म: डिज्नी प्लस हॉटस्टार
  • इस हफ्ते के अतिथियों में ओरी और सोशल मीडिया इन्फ्लूएंसर्स शामिल होंगे।

ब्लू बीटल (Blue Beetle)

  • रिलीज़ तिथि: 18 जनवरी
  • ओटीटी प्लेटफॉर्म: जिओ सिनेमा
  • यह हॉलीवुड सुपरहीरो फिल्म पहले सिनेमाघरों में रिलीज़ हुई थी।

कुब्रा (Kubra)

  • रिलीज़ तिथि: 18 जनवरी
  • ओटीटी प्लेटफॉर्म: नेटफ्लिक्स

मेरी मेन 3 (Merry Men 3)

  • रिलीज़ तिथि: 18 जनवरी
  • ओटीटी प्लेटफॉर्म: नेटफ्लिक्स

इंडियन पुलिस फोर्स (Indian Police Force)

  • रिलीज़ तिथि: 19 जनवरी
  • ओटीटी प्लेटफॉर्म: प्राइम वीडियो
  • रोहित शेट्टी का ओटीटी डेब्यू, सिद्धार्थ मल्होत्रा का वेब सीरीज में पहला कदम।

रीचर सीजन 2 (Reacher Season 2)

  • रिलीज़ तिथि: 19 जनवरी
  • ओटीटी प्लेटफॉर्म: प्राइम वीडियो
  • रीचर और उसके सहयोगियों के साथ रिश्तों को खोजती है यह सीजन।

सिक्सटी मिनट्स (Sixty Minutes)

  • रिलीज़ तिथि: 19 जनवरी
  • ओटीटी प्लेटफॉर्म: नेटफ्लिक्स

द बिक्वीथेड (The Beqeathed)

  • रिलीज़ तिथि: 19 जनवरी
  • ओटीटी प्लेटफॉर्म: नेटफ्लिक्स

द किचन (The Kitchen)

  • रिलीज़ तिथि: 19 जनवरी
  • ओटीटी प्लेटफॉर्म: नेटफ्लिक्स

बड़ी हीरोइन बनती है

  • रिलीज डेट: 19 जनवरी
  • ओटीटी प्लेटफॉर्म: अमेजन मिनीटीवी
  • गुल खान द्वारा निर्मित रोमैंटिक कॉमेडी सीरीज, जिसमें प्रेरणा लीसा, राजीव सिद्धार्थ, नेहल चुडासमा, और उत्कर्ष कोहली मुख्य भूमिकाओं में हैं। कहानी केंद्रित है एक काजल पर, जो फैशन और ग्लैमर की दुनिया में कदम रखना चाहती है, लेकिन उसके सपनों को पहले ही दिन नौकरी से निकाल दिया जाता है।

टू सिनर्स एंड अ म्यूल (Two Sinners and a Mule)

  • रिलीज डेट: 19 जनवरी
  • ओटीटी प्लेटफॉर्म: लायंसगेट प्ले
  • एक वेस्टर्न जॉनर की एक्शन फिल्म, जिसमें कैम गिगनडेट, शैंटेले एल्बर्स, और हाना जेम्स प्रमुख किरदार निभा रहे हैं। कहानी केंद्रित है दो महिलाओं पर, जिन्हें उनके कस्बे से निकाल दिया जाता है और जो एक जख्मी बाउंटी हंटर से मिलती हैं। तीनों मिलकर जीला ग्राइम्स की खोज में निकलते हैं, जो क्रूर डकैत है।

This week, Pankaj Tripathi’s film “Main Atal Hoon” is set to release in cinemas, while the much-anticipated web series “Indian Police Force” featuring Rohit Shetty is making its OTT debut. Apart from this series, several interesting English and Hindi language series and films are also scheduled to be released this week.

Here’s a summary of OTT releases this week:

Koffee With Karan 8

  • Release Date: 18th January
  • OTT Platform: Disney Plus Hotstar
  • This week’s guests include Oori and social media influencers.

Blue Beetle

  • Release Date: 18th January
  • OTT Platform: Jio Cinema
  • Hollywood superhero film previously released in theaters.

Kubra

  • Release Date: 18th January
  • OTT Platform: Netflix

Merry Men 3

  • Release Date: 18th January
  • OTT Platform: Netflix

Indian Police Force

  • Release Date: 19th January
  • OTT Platform: Prime Video
  • Rohit Shetty makes his OTT debut, featuring Siddharth Malhotra in his web series debut.

Reacher Season 2

  • Release Date: 19th January
  • OTT Platform: Prime Video
  • Explores relationships in the story with Reacher and his allies.

Sixty Minutes

  • Release Date: 19th January
  • OTT Platform: Netflix

The Bequeathed

  • Release Date: 19th January
  • OTT Platform: Netflix

The Kitchen

  • Release Date: 19th January
  • OTT Platform: Netflix

Badi Heroine Banti Hai

  • Release Date: 19th January
  • OTT Platform: Amazon MiniTV
  • Created by Gul Khan, it’s a romantic comedy series starring Prerna Leisa, Rajiv Siddharth, Nehal Chudasama, and Utkarsh Kohli.

Two Sinners and a Mule

  • Release Date: 19th January
  • OTT Platform: Lionsgate Play
  • A Western genre action film featuring Cam Gigandet, Shantel VanSanten, and Hannah James. The story revolves around two women ousted from their town, meeting a wounded bounty hunter on their journey.

For more details, you can also check out the Emmy Awards 2024 winners to see where you can watch the acclaimed shows on OTT platforms.

Chandu Champion Movie Filmy4wap
Disclaimer: The information provided on filmy4way.in website is for general informational purposes only, and while we strive to ensure its accuracy, we make no representations or warranties of any kind, express or implied, about the completeness, accuracy, reliability, suitability, or availability of the information contained herein. Our movie recommendations and reviews are subjective opinions, and users should conduct their own research and form their own judgments before making decisions based on the information provided. We are not responsible for the content or privacy practices of external websites linked to this site, and all movie-related content is the property of their respective owners and is used here for informational purposes. We reserve the right to amend this disclaimer at any time, and by using this website, you agree to be bound by the current version of these terms and conditions. All Images Credit - TMDB